Департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації
Заклад професійної (професійно-технічної) освіти

"Білоцерківський професійний коледж"

ЗБЕРІГАЄМО СПОКІЙ.
ВІРИМО В ЗСУ.
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

НОВИНИ

01.03.2023

Уміймо бути вдячними!

Що ж таке вдячність? Чи потрібна вона людині? Такі питання зацікавили нас.
Максим Рильський казав: «Слово – це зброя». У час інформаційних баталій треба бути вкрай обережним і ставити «фільтри» на органи чуття. Також слідкувати за тим, що ми говоримо й як.

Сьогодення насичене негативними та руйнівними подіями, в яких людина забуває про вдячність. 28 лютого 2023 року в ДНЗ «Білоцерківське професійно-технічне училище ім. П. Р. Поповича» відбулося комбіноване заняття «Уміймо бути вдячними», яке провели бібліотекар Глабець Н. Я., вихователь гуртожитку Кригіна Г. М. та соціальний педагог Якуш Я. О. Дане заняття покликане закріпити знання про вдячність як важливу людську чесноту, розкрити важливість прояву вдячності у стосунках з людьми та розвивати в учнів уміння проявляти вдячність. В цьому допомогли вправи «Ромашка», «Пазл вдячності», де учні шукали привід для радості та вдячності. Здобувачі освіти переглянули притчу та анімаційний ролик про вдячність.

Одним із завдань стало написання листа подяки своїм найближчим людям.

Завершили дане заняття вправою «Ритуал вдячності», де кожна підгрупа презентувала свій ритуал подяки захисникам України, батькам, друзям, наставникам. Учні змогли переключитися від буремних подій сьогодення, нагадали про такі прості, але такі важливі й вічні складові нашого життя.

Отож, уміймо бути вдячними, адже вдячність робить нас щасливими!

11.03.2024

МРІЙ УКРАЇНСЬКОЮ, РОЗМОВЛЯЙ УКРАЇНСЬКОЮ!

Детальніше
08.03.2024

Усе від жінки, мабуть, почалося…

Детальніше
01.03.2024

ПРОФЕСІЙНІСТЬ – ЦЕ ЛЮБОВ ДО ДІТЕЙ

Детальніше
23.02.2024

КОНКУРС ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

Детальніше