Департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації
Заклад професійної (професійно-технічної) освіти

"Білоцерківський професійний коледж"

ЗБЕРІГАЄМО СПОКІЙ.
ВІРИМО В ЗСУ.
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

НОВИНИ

13.02.2023

Тиждень математики

Жодна інша наука не навчає
так ясно розуміти гармонію
природи, як математика…
Пол Карус

Математика – одна з найскладніших, і водночас – одна із найнеобхідніших для людей наук. Без правильних математичних розрахунків не можна ані виточити якісну деталь, ані побудувати безпечну споруду, ані приготувати вишукану страву. А ще спланувати сімейний бюджет, допомогу ЗСУ та інші корисні справи.

З метою популяризації математичних знань серед здобувачів освіти у ДНЗ «Білоцерківське професійно-технічне училище ім. П. Р. Поповича» в рамках місячника методичної роботи, з 6 лютого по 10 лютого 2023 року, був проведений тиждень математики «Дні Європи в математичній країні».
Упродовж тижня всі охочі ознайомилися з портретною галереєю «Видатні математики Європи», переглянули фільми «Геометрія в європейській архітектурі» та «Можливості математики», стали учасниками виставки творчих робіт «Ми - діти твої, Україно! Ми – європейці!», розв’язували кросворди, головоломки та ребуси.

Дуже цікавою і пізнавальною була лекція «Народна математика», з якої здобувачі освіти дізналися про давні та сучасні одиниці вимірювання, якими послуговуються в Україні, Великій Британії та інших країнах Європи.
До заходів тижня онлайн долучилися також учні, які через російську агресію проти нашої держави, зараз перебувають у європейських країнах.
Математичний тиждень підготувала і провела викладач математики училища Жанна Ляшенко.

11.03.2024

МРІЙ УКРАЇНСЬКОЮ, РОЗМОВЛЯЙ УКРАЇНСЬКОЮ!

Детальніше
08.03.2024

Усе від жінки, мабуть, почалося…

Детальніше
01.03.2024

ПРОФЕСІЙНІСТЬ – ЦЕ ЛЮБОВ ДО ДІТЕЙ

Детальніше
23.02.2024

КОНКУРС ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

Детальніше